Fine Fleur*

Belgisch, Klassiek, Modern | Menu
9,3 (58 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 99,-

Fine Fleur*

Belgisch, Klassiek, Modern | Menu
9,3 (58 reviews)
98% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 99,-

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 99,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomisch diner bij restaurant Fine Fleur*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Fine Fleur* serveert een fantastische 5-gangen Michelin diner aan slechts € 99,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
5-gangen Michelin lunch
€ 99,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Fine Fleur*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Fine Fleur* serveert een fantastische 5-gangen Michelin lunch aan slechts € 99,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 58 mensen zeggen over Fine Fleur*

9.3 Gebaseerd op 58 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fine fleur"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer lekker eten, een mooi gevarieerde wynkaart en een top service in een prachtig kader.

Kris Valvekens op 05 april 2024
Geverifiëerd

"Topper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een mooi decor en super goede service

Martine op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Een absolute aanrader op alle vlak!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtig gelegen, gezellig interieur, hapjes en gerechten mooi gepresenteerd én heerlijk. Een échte aanrader. We hebben ervan genoten! dank aan kok en personeel.

Viviane op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Laat je verrassen !"
8.3 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 8

Creatieve en frisse topkeuken! Als klassiek geschoolde kok, versterkt dit mijn geloof in de nieuwe generatie!

Marc B op 29 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk, gewoonweg heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat hebben we genoten van de gerechtjes die ons werden aangeboden! ‘Een beleving!’, zo noemde mijn echtgenoot het. Dit is niet zomaar gaan eten, dit was van bij de eerste amuse tot de snoepjes bij de koffie toe bijzonder…

elli Willems op 28 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fine Fleur*

Keuken: Belgisch, Klassiek, Modern

Finesse, dat is waar het om draait bij restaurant Fine Fleur* in Antwerpen. Laat u meenemen op een reis van smaken en belevenissen en dit op een bijzondere en historische locatie. Het is een plek vol verleidingen waar al uw zintuigen worden geprikkeld en waar gastronomie tot leven komt. Neem een kijkje in de keuken waar op een elegante wijze wordt gekookt op Belgische basis met invloeden vanuit de hele wereld. De doordachte gerechten zijn opgebouwd uit producten van eigen bodem, wereldse specerijen, frisse elementen welke worden aangevuld met moderne en klassieke kooktechnieken. Elke hap brengt een nieuwe smaaksensatie en haalt de meest zuivere vorm van de gebruikte ingrediënten naar boven. Ook het interieur sluit aan bij de visie van Fine Fleur*. Klassieke en moderne tinten lopen naadloos in elkaar over en zorgen voor de perfecte setting waar u van begin tot eind verwend wordt. Maak kennis met restaurant Fine Fleur* en eet de sterren van de hemel.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Antwerpen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden