Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
4-gangen Gault&Millau lunch
€ 52,50
Restaurant August Wijnbar behoort met hun 13,5 Gault&Millau punten tot de beste restaurants van België! Tijdens deze editie van Dining with the Stars laten ze u graag zien waarom zij tot de top behoren met deze veelbelovende 4-gangen Gault&Millau lunch .
Geniet van een uitgebreide lunch bij restaurant August Wijnbar aan slechts € 52,50.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SAN MARZANO 'STRACCIATELLA'
MEDITERAANSE WAFFLE, MANCHEGO
BALFEGÓ BLUEFIN TONIJN 'WATERMELOEN'
BOTERMELK, BOEKWEIT
JODENHAAS 'TATAKI'
CRÉME FRAICHE, ANCHOAS DEL CANTÁBRICO
MEJILLONES RELLENOS 'PASSENDALE'
JONGE PREI, ROODBAARS
SALTIMOCCA 'EMBUCHADA'
COURGETTE, BBQ HASSELBACK AARDAPPEL
TORTA 'CAPRESE'
WILDE BOSBES, AMARETTO
Menu
5-gangen Gault&Millau diner
€ 74,-
Restaurant August Wijnbar is trotse bezitter van 13,5 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.
Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert August Wijnbar een fantastisch 5-gangen Gault&Millau diner aan slechts € 74,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.
Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MENU
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SAN MARZANO 'STRACCIATELLA'
MEDITERAANSE WAFFLE, MANCHEGO
BALFEGÓ BLUEFIN TONIJN 'WATERMELOEN'
BOTERMELK, BOEKWEIT
JODENHAAS 'TATAKI'
CRÉME FRAICHE, ANCHOAS DEL CANTÁBRICO
MEJILLONES RELLENOS 'PASSENDALE'
JONGE PREI, ROODBAARS
SALTIMOCCA 'EMBUCHADA'
COURGETTE, BBQ HASSELBACK AARDAPPEL
TORTA 'CAPRESE'
WILDE BOSBES, AMARETTO
Wat 193 mensen zeggen over August Wijnbar
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker en verrassend eten maar de aangegeven ingrediënten waren zeer moeilijk terug te vinden of te herkennen zodat we een paar keer hebben moeten vragen of een bepaald ingrediënt dat prominent werd vernoemd op de kaart, wel was gebruikt.
Bediening vriendelijk maar erg verward.
We begrijpen ook niet dat bij een 4 ...
Lekker en verrassend eten maar de aangegeven ingrediënten waren zeer moeilijk terug te vinden of te herkennen zodat we een paar keer hebben moeten vragen of een bepaald ingrediënt dat prominent werd vernoemd op de kaart, wel was gebruikt.
Bediening vriendelijk maar erg verward.
We begrijpen ook niet dat bij een 4 gangen menu enkel witte wijn wordt geserveerd (we hadden de bijpassende wijnen gevraagd).
August Wijnbar nen dikken aanrader !
Aan te bevelen!
Al derde bezoek en altijd verrassend en uitstekend
Excellent de A à Z. À recommander.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Lennik e.o.
Over August Wijnbar
Waar kan je beter genieten van een heerlijk glas wijn met bijpassende culinaire creaties dan in een historisch pand dat zowel wijnwinkel als restaurant herbergt? De oude perelaars aan de gevel verraden de traditie van het gebouw. Het huis zelf werd gebouwd in 1745 en in 1860 werd de wijnhandel Huis Vossen opgericht. Sinds 2017 werd een deel van het pand omgebouwd tot August Wijnbar.
Chef Sam Verstuyf kan je al even terugvinden in de keuken. Op zijn 19de leerde hij de kneepjes van het vak bij De Pastorale**, San Daniele* en Sea Grill**. Hij ontwikkelde al snel zijn eigen eigenzinnige stijl en besloot in oktober 2019 August Wijnbar over te nemen. Sam stelt, samen met Bruce & Jo aan zijn zij, telkens weer de meest verrassende smaakcombinaties aan je voor.
Wanneer je bij August binnenwandelt, komt je terecht in een oude, charmante woning. De tafels zijn terug te vinden doorheen de verschillende kamers van het oude gebouw. Elke kamer heeft zijn eigen unieke uitstraling. Van een authentieke huiskamer tot een gezellig Champagnesalon en van een eigentijdse lounge met zicht op de keuken tot een plekje in onze wijnwinkel.