Lispanne

Menu
7,9 (16 reviews)
81% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner € 65,-

Lispanne

Menu
7,9 (16 reviews)
81% aanbevolen

4-gangen Rising Star diner € 65,-

Menu
4-gangen Rising Star diner
€ 65,-

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.

Restaurant Lispanne is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 4-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Lispanne aan slechts € 65,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Rising Star lunch
€ 32,-

Restaurant Lispanne is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.

Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Lispanne en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen Rising Star lunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
3-gangen Rising Star zondagslunch
€ 45,-

Restaurant Lispanne is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 3-gangen Rising Star zondagslunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.

Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Lispanne en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 3-gangen Rising Star zondagslunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 16 mensen zeggen over Lispanne

7.9 Gebaseerd op 16 reviews. 81% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Eerlijke keuken"
7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Eerlijke keuken en sfeervol restaurant

Veerle Sleeuwagen op 02 april 2024
Geverifiëerd

"Lispanne"
4.7 Keuken 3 | Service 8 | Sfeer 3

Wijnen veel te duur. Food comme si comme ça.

Foodlover op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Lispanne"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Het was goed, niets op aan te merken.

Dirk Melis op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Zeer teleurgesteld"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Gereserveerd voor 2 personen en bij de reservatie door gegeven dat er een persoon allergie voor vis en schaaldieren had. Bij aankomst werd tafel aangewezen, stonden reeds 2 hapjes op de tafel waarvan we nooit de uitleg gekregen hebben wat het juist was. Na het bestellen van het aperitief kregen we de menukaart in on...

Lees hele review

Gereserveerd voor 2 personen en bij de reservatie door gegeven dat er een persoon allergie voor vis en schaaldieren had. Bij aankomst werd tafel aangewezen, stonden reeds 2 hapjes op de tafel waarvan we nooit de uitleg gekregen hebben wat het juist was. Na het bestellen van het aperitief kregen we de menukaart in onze handen. Waarbij wij wat verbaast waren want de menu lag reeds vast. Wanneer we toen vermelden dat er meegegeven was dat er een allergie was voor vis en schaaldieren vielen ze echter uit de lucht... De ene persoon zonder allergie liet toen weten dat de voorgestelde menu goed was voor haar. Na enige tijd kwam de serveerster met een hapje met vis de persoon met allergie kreeg niets. NOT DONE! Voorgerecht was origineel preisoep met zalm, werd voor beide personen aangepast. De zalm werd vervangen door pata negra. De prei die als garnituur diende was veel te grof gesneden en onpraktisch op te eten met lepel. 2de voorgerecht was origineel coquilles en werd weer voor beiden vervangen. Dit keer een warme en koude bereiding van foie gras, gewaagd alternatief want niet iedereen lust dit. (Zo ook wij niet maar dit ter zijde.) Hoofdgerecht was kalfsmedaillon met wintergroenten en gebakken aardappelen. Aardappelen had niets van kruiding niet eens gekookt in gezouten water. Ook zaten er nog 'zwarte oogjes' in de aardappel die niet uitgesneden waren tijdens het schillen. Schorseneren die mee geserveerd waren waren nog te hard.
Dessert niet echt iets op aan te merken. Bediening was zeer nonchalant heel de avond door. Op het eind bij het afrekenen merkten we dat er nog een bestelling op onze rekening stond die niet van ons was.

Al bij al waren wij zeer teleurgesteld en hadden we véél meer verwacht van onze avond

Anoniem op 22 maart 2024
Geverifiëerd

"Aangename beleving "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

De lunch was een aangename beleving

Christian Jonkers op 19 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Knokke-Heist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lispanne

Restaurant Lispanne, gelegen aan de Jozef Nellenslaan tussen het casino en het Rubensplein te Knokke, werd in 1976 opgericht. Zij bieden betaalbare kwaliteit gerechten in een gezellig kader. Het concept bestaat erin dat zij gekozen hebben om de klassieke keuken en eigentijdse keuken samen te brengen, alle gerechten op onze kaart worden op twee manieren aangeboden, klassiek en eigentijds waarbij de chef een grote liefde heeft voor natuurlijke producten.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Knokke-Heist e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden