Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Wat 10 mensen zeggen over L.E.S.S.
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Mooie ervaring, prachtig, werelds interieur. Originele gerechten, lekkere wijn, goede service.
Enige opmerking: de ceviche was een soepje, hierdoor ervaar je te veel zuren. De holstein was oosters geïnspireerd en uitstekend. De dame blanche en de bun met caramel waren hemels.
Top, doe zo voort.
Alles was perfect. Lekkere combinaties. Toffe bediening en leuke sfeer.
Leuke en vlotte bediening gecombineerd met een verrassend menu dat overheerlijk was!
We eten graag culinair, daarom was de restaurantweek de ideale gelegenheid om nieuwe restaurants met Michelin ster of gault millau te leren kennen, maar gisteren in restaurant LESS was het voor ons teleurstellend want, het hoofdgerecht voldeed absoluut niet aan onze verwachtingen. Een hamburger tussen een broodje ...
Lees hele reviewWe eten graag culinair, daarom was de restaurantweek de ideale gelegenheid om nieuwe restaurants met Michelin ster of gault millau te leren kennen, maar gisteren in restaurant LESS was het voor ons teleurstellend want, het hoofdgerecht voldeed absoluut niet aan onze verwachtingen. Een hamburger tussen een broodje met een spiegelei erop (vergelijkbaar met een een Big Mac) kunnen we moeilijk een gastronomisch hoofdgerecht noemen en dat was jammer, we zijn niet bereid vlug terug te gaan. De akoestiek in het restaurant was ook niet goed, het was nogal lawaaierig, maar dat was van een lagere orde. Een restaurant dat zijn naam wil hoog houden moet verfijnde gerechten kunnen aanbieden aan volwassenen.
Superlekker!
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Brugge e.o.
Over L.E.S.S.
Keuken: Aziatisch, Fusion, Modern
Het verhaal van L.E.S.S Eatery, voorheen Bistro L.E.S.S., start achter de schermen van Hertog Jan, dat na de toekenning van een derde Michelinster uit zijn voegen barst en op zoek moet naar een ruimere locatie. In de originele gebouwen wordt een nieuw concept boven de doopvont gehouden, dat nog het best te vergelijken valt met een uit de kluiten gewassen, culinaire tapasbar. Bistro L.E.S.S brengt op dat moment een simpele, maar doordachte keuken, met Spaanse accenten, vis in blik, vlees op de grill.
Langzaam verschuift de focus van Spaans naar mondiaal, en worden de gerechten verfijnder. Tijdens zijn vele reizen en four-hands dinners in het buitenland scherpt chef Gert de Mangeleer zijn voorliefde aan voor exotische geuren en wereldse smaken. Het nieuwe concept op ’t Zand in Brugge combineert gonzende gezelligheid met de vibe van een grootstad. L.E.S.S. Eatery, zoals het nieuwe restaurant intussen heet, serveert nu ook krachtige smaken uit het Verre Oosten en Centraal-Amerika, en bijna altijd in porties die je met het hele gezelschap kunt delen.