Brut en Ville

Fusion, Belgisch, Frans
8,8 (16 reviews)
88% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner (vegetarisch) + aperitif € 52,-

Brut en Ville

Fusion, Belgisch, Frans
8,8 (16 reviews)
88% aanbevolen

4-gangen Gault&Millau diner (vegetarisch) + aperitif € 52,-

Menu
4-gangen Gault&Millau diner (vegetarisch) + aperitif
€ 52,-

Restaurant Brut en Ville is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Brut en Ville een fantastisch 4-gangen Gault&Millau diner (vegetarisch) + aperitif aan slechts € 52,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 16 mensen zeggen over Brut en Ville

8.8 Gebaseerd op 16 reviews. 88% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"top"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

heel lekker, een beleving.

Magda De Schepper op Gister
Geverifiëerd

"Délicieux ! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vraiment délicieux, super service avec des gens passionnés. Plein de saveurs en bouche. Seul bémol : attente un peu longue entre les plats. Mais on a reçu un verre de vin pour compenser et c’est passé crème ! Je recommande !

Marianne op 24 maart 2024
Geverifiëerd

"Avis"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Un petit bon et beau restaurant tendance dont la qualité des produits est au rendez-vous , seul bémol c'est que j'ai été prévenu 2h avant qu'un des menus réservé n'est pas servi le soir même , j'ai été déçu d'être prévenue si tard car le menu de cette soirée n'était que Végane mais ils ont essayé de me préparer un plat protéiné .

Spéciose MURORUNKWERE op 18 maart 2024
Geverifiëerd

"teleurgesteld"
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

De porties waren nog al klein en dan nog delen door 2. Klein Buikspek was 80% vet ..

Georges Schillebeeks op 18 maart 2024
Geverifiëerd

"Délicieux "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Excellente expérience. Juste dommage de devoir choisir un plat unique par table (pas de mélange végétarien/viande possible)

Théo Effray op 17 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Elsene e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brut en Ville

Keuken: Fusion, Belgisch, Frans

De keuken van Brut is een biologische gastronomische keuken geïnspireerd op kruiden en technieken van de wereldkeuken. Ze onderscheiden zich ook door verschillende bereidingen aan te bieden op basis van eigenhandig roken.

Het doel van Brut:

Om mensen bewust te maken van de noodzaak om beter te eten, om lokaal te consumeren en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen. Daarnaast willen ze de traditie van de lokale handel en de bijbehorende gezelligheid nieuw leven inblazen. Vandaag de dag is het meer dan ooit belangrijk om mensen te informeren en bewust te maken van de oorsprong van het voedsel dat ze eten.

Alles wat niet ambachtelijk wordt gemaakt bij Brut, is het product van een andere eerlijke ambachtelijke producent. Ze willen de afstand tussen de lokale producten en de consumenten verkleinen. Bij Brut wordt op een respectvolle manier gewerkt met de aan ons geleverde producten van de boer, producent of fokker.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Elsene e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden