Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
6-gangen Michelinster lunch
€ 149,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 6-gangen Michelinster lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 6-gangen Michelinster lunch aan slechts € 149,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Michelinster lunch
€ 129,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 5-gangen Michelinster lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 5-gangen Michelinster lunch aan slechts € 129,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
7-gangen Luxe Michelinster lunch
€ 169,-
Wilt u alleen het allerbeste en een avondje volledig uitpakken? Dat kan tijdens Dining with the Stars met dit exclusieve luxe menu.
Restaurant Vrijmoed** serveert een uniek 7-gangen Luxe Michelinster lunch aan slechts € 169,-. Het 7-gangen Luxe Michelinster lunch is zeer beperkt beschikbaar, dus boek snel een sterrentafel.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Michelinster lunch
€ 99,-
Bij restaurant Vrijmoed** kunt u tijdens Dining with the Stars op het allerhoogste niveau genieten van een unieke gastronomische 4-gangen Michelinster lunch.
Als trotse bezitter van 2 Michelinsterren behoort restaurant Vrijmoed** tot de beste restaurants van België. Laat u culinair verwennen tijdens deze 4-gangen Michelinster lunch aan slechts € 99,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 246 mensen zeggen over Vrijmoed**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
TOP !
Top klasse! Zoveel nieuwe, originele smaken. Ook de aangepaste sapjes waren fantastisch.
Topervaring. De chef blijft je verrassen. Fantastische combinaties. Schilderijtjes op je bord.
Smaakbommetjes, van amuses tot mignardises.
Verrassende, oh zo lekkere combinaties.
Ook het personeel is top: stijlvol maar niet stijf!
Smaakvolle inrichting in een mooi pand.
Helaas vinden wij de stoelen niet echt comfortabel.
Echte smaakbommen en top bediening
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Gent e.o.
Over Vrijmoed**
Keuken: Belgisch, Frans, Modern
In restaurant Vrijmoed** heeft chef Michaël Vrijmoed voor zijn medewerkers en zichzelf een tweede thuis gevonden. Michaël Vrijmoed kan worden omschreven als een kok uit de nieuwe generatie. In zijn restaurant gelegen in het hart van de levendige stad Gent brengt hij een hedendaagse keuken die barst van dynamiek, eigen signatuur en eerlijke smaken. Hierbij wordt hij geholpen door een jong, gedreven en getalenteerd team!
Vrijmoed is geen alledaagse eetgelegenheid. Maar wel een plaats waar hij steeds opnieuw zijn ervaringen, notities, losse gedachten en gesprekken met medewerkers en gasten smaak en vorm geeft. Met nieuwe gerechten of verbeterde versies. Hier werkt een rustig gedreven Michaël aan een repertoire van vandaag én morgen. Terwijl maître en sommelier Benjamin De Buck samen met zijn team aan tafel voor animo, schwung én een boeiend gevuld glas zorgt.