Restaurant Mardaga

Belgisch, Frans, Modern
8,5 (152 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Rising Star diner € 75,-

Restaurant Mardaga

Belgisch, Frans, Modern
8,5 (152 reviews)
97% aanbevolen

5-gangen Rising Star diner € 75,-

Menu
5-gangen Rising Star diner
€ 75,-

Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.

Restaurant Restaurant Mardaga is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Restaurant Mardaga aan slechts € 75,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Rising Star lunch
€ 65,-

Restaurant Restaurant Mardaga is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 4-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.

Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Restaurant Mardaga en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 4-gangen Rising Star lunch.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 152 mensen zeggen over Restaurant Mardaga

8.5 Gebaseerd op 152 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lunch menu "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Wij hebben een fijne gezellige namiddag gehad. Lekker gegeten.
Een puntje van kritiek. Menu met aangepaste wijnen, de glazen stonden meer leeg dan dat ze gevuld werden….

Annemie Verhaeg op 01 april 2024
Geverifiëerd

"Zeer lekker eten"
6.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 5

Heel lekker gegeten. Drankenpakket was wel duur

Dominique Fanton op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"restaurant mardaga"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

ontvangst goed , tafeltje gezellig bediening attent vol het eten was goed en mooi gepresenteerd

Marc Thys op 18 maart 2024
Geverifiëerd

"Avond uit"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was gewoon goed, niet wauw.
Het personeel was vriendelijk, maar ze hadden weinig tijd. Het restaurant was niet volzet, maar er was toch veel volk.

Frankie op 10 december 2023
Geverifiëerd

"Lekker maar..."
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Lekker maar niet waaw. Bij een deel gerechten hadden wij iets meer het 'bandwerk' gevoel. Het wijnarrangement was cava maar uitleg was beperkt tot de druif en streek, en bv eens ' een volle wijn , dit past goed bij de fazant of het hert'. Sommige gerechten volgden mekaar in een rap tempo op waardoor we ook weer een ...

Lees hele review

Lekker maar niet waaw. Bij een deel gerechten hadden wij iets meer het 'bandwerk' gevoel. Het wijnarrangement was cava maar uitleg was beperkt tot de druif en streek, en bv eens ' een volle wijn , dit past goed bij de fazant of het hert'. Sommige gerechten volgden mekaar in een rap tempo op waardoor we ook weer een beetje het gevoel hadden dat het rap moest gaan. Na de koffie hebben we 20 minuten moeten wachten eer we iemand van de bediening terug zagen. De bediening zelf was wel super vriendelijk en alles ging met een lach.
Wat mij het allermeeste stoorde was het feit dat je via diningcity reserveert en dat het menu aan 150 is ipv 160. Bij de eindafrekening werd mij toch gewoon de 'volle pot' van 80€ per persoon geteld ipv de 75€ wat het voordeeltarief van restaurantweek is. Ik heb heel duidelijk bij aankomst gezegd dat ik gereserveerd had via diningcity. Heel jammer dit! Dat is ons bij andere restaurants nooit gebeurd!

Veerle G. op 18 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in As e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Mardaga

Keuken: Belgisch, Frans, Modern

Al meer dan 107 jaar is Hotel Mardaga in As, vlakbij Genk, een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het hotel ligt midden in het groene hart van Limburg, het Nationaal Park Hoge Kempen. In het restaurant draait het om het product en de gast. Met aandacht voor het product serveren ze hier een klassieke Frans - Belgische keuken met hier en daar wat moderne toetsen.

Het gastronomisch restaurant is één van de grote troeven van Hotel Restaurant Mardaga. Laat je verleiden door de verfijnde keuken op basis van verse en seizoensgebonden ingrediënten. Alle gerechten worden op een pure manier klaargemaakt om zo de natuurlijke smaken het best tot hun recht te laten komen. De uitgebreide wijnkaart is ook zeker de moeite voor de echte wijnliefhebber.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in As e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden