Dining with the Stars is wegens groot succes verlengd t/m 20 oktober!
Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
4-gangen Rising Star lunch
€ 54,-
Restaurant Saisonomy is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovende 4-gangen Rising Star lunch tijdens deze editie van Dining with the Stars.
Geniet van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Saisonomy en laat u culinair in de watten leggen tijdens deze speciale 4-gangen Rising Star lunch.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
5-gangen Rising Star diner
€ 65,-
Het is weer tijd voor Dining with the Stars! Hét culinaire evenement waarbij de beste restaurants van België een aantrekkelijk en voordelig menu serveren.
Restaurant Saisonomy is geselecteerd als Rising Star van België en serveert daarom een veelbelovend 5-gangen Rising Star diner tijdens deze editie van Dining with the Stars. Ontdek het gastronomische menu van restaurant Saisonomy aan slechts € 65,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 61 mensen zeggen over Saisonomy
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Ne correspond pas du tout aux photos ni avis du site du restaurant. Trop salé, trop sucré, présentation médiocre.
excellent on all accounts
Belle soirée autour d’une bonne table
Très bien!
Belle soirée...
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in La Hulpe e.o.
Over Saisonomy
Het restaurant Saisonomy ligt in Terhulpen, ten zuiden van Brussel, aan de rand van het bos. In de keuken weigert Alain Morillon te werken met wat de natuur niet heeft geschreven. Want elk seizoen heeft zijn schatten - sommige binnen handbereik - andere moeten nog gevonden worden. Een reis door de streken die zich voortdurend herhaalt, met zijn mooie verrassingen. Seizoensgebondenheid, de eerste regel van het leven, is een principe bij Saisonnomy. En denkt men meteen aan seizoensfruit en -groenten, dan gaat het ook om vlees, vis en kaas. De chef verandert daarom om de twee maanden zijn menu, en biedt een kwaliteitswijnarrangement om uw maaltijd kracht bij te zetten. Dit maakt het mogelijk om opnieuw te bekijken en uit te vinden, zelfs als dat betekent dat de codes moeten worden veranderd. Wat heb je er immers aan als je ze niet op hun kop kunt zetten?