Volg Diningcity op Instagram zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants, tips en de beste deals!
Menu
4-gangen Michelinster diner
€ 90,-
Restaurant Le Coq aux Champs* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Le Coq aux Champs* serveert een waanzinnig 4-gangen Michelinster diner aan slechts € 90,-.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEER
Menu
4-gangen Michelinster lunch
€ 90,-
Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Le Coq aux Champs*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.
Restaurant Le Coq aux Champs* serveert een fantastische 4-gangen Michelinster lunch aan slechts € 90,- en bezorgt u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.
Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.
RESERVEER RESERVEERWat 344 mensen zeggen over Le Coq aux Champs*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Je recommande cette adresse!
Un chef au sommet de son art, un service impeccable, un cadre agréable, bref : un moment inoubliable
Super cuisine, vraiment. Par contre, ne pas prendre l accompagnement des.vins : même si les vins sont très bons, le. Prix est trop cher et surtout les quantités trop minimes
buitengewoon eten, uitstekend service
Super repas partagé avec des amis. Dégustation des mets extraordinaires.
Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Soheit-Tinlot e.o.
Over Le Coq aux Champs*
Keuken: Frans
In restaurant Le Coq aux Champs in de weidse Condroz baseert Christophe Pauly zijn keuken op eerlijke producten en een creatieve aanpak. De chef verbindt vrijheid met traditie en puurheid met gulheid. Hij speelt met zijn gerechten in op het seizoen, brengt het wezen van een product tot uitdrukking en laat de oorspronkelijke smaak ervan tot zijn recht komen.
Catherine trekt één lijn met haar man en speelt een cruciale rol in de zaal. Als gastvrouw heeft zij de delicate taak de dialoog op gang te brengen tussen gast en kok om de perfecte osmose te bereiken tussen een gerecht en het genot waarvoor het gecreëerd werd. Ook zij streeft naar de puurheid en de harmonie die de keuken van Christophe kenmerken.
Onder een vurige hanenkam, een schilderij van de Vlaamse kunstenares Mi Van Landuyt, glanst de zaal in beige en lichtgrijze tinten in een zacht maar helder licht. De eigentijdse aankleding van de ruimte harmonieert feilloos met de fraaie arduinen vloer.