Restaurant Vivendum*

Belgisch, Frans
9,1 (579 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 89,-

Restaurant Vivendum*

Belgisch, Frans
9,1 (579 reviews)
96% aanbevolen

5-gangen Michelin diner € 89,-

Menu
5-gangen Michelin diner
€ 89,-

Restaurant Restaurant Vivendum* is de trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Geniet van een unieke gastronomische ervaring tijdens deze editie van Dining with the Stars. Restaurant Restaurant Vivendum* serveert een waanzinnig 5-gangen Michelin diner aan slechts € 89,-.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Menu
4-gangen Michelin lunch
€ 69,-

Geniet tijdens deze editie van Dining with the Stars van een uitgebreide en gastronomische lunch bij restaurant Restaurant Vivendum*. Dit restaurant is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van België.

Restaurant Restaurant Vivendum* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch aan slechts € 69,- en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke middag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat 579 mensen zeggen over Restaurant Vivendum*

9.1 Gebaseerd op 579 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"niet meer sorry...."
4.3 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 2

Eten: er waren geen smaak bommetjes heel jammer.
Service: ober was vriendelijk maar kwam weinig aan tafel zeker na het hoofdgerecht. En voor de rekening duurde ook wel lang.
Sfeer: blijkbaar iets serieus fout gelopen, plots waren ze stoelen en tafels aan het bij zetten terwijl er al veel mensen in de ruimte zaten.
Voor ons viel het tegen .
Jammer want we hadden hoge verwachtingen

marie-rose pollaris op 08 april 2024
Geverifiëerd

"Dining with the stars bij Vivendum"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Ontvangst was goed, de chef heeft ons even begroet vanuit zijn keuken. Wij hebben het 4 gangen menu gekozen met wijnarrangement. Hapjes bij de apero waren goed en origineel, voorgerechtje was super, tussengerecht was ook zeer goed. Het hoofdgerecht was vrij eenvoudig, hier hadden we toch wat meer originaliteit verwa...

Lees hele review

Ontvangst was goed, de chef heeft ons even begroet vanuit zijn keuken. Wij hebben het 4 gangen menu gekozen met wijnarrangement. Hapjes bij de apero waren goed en origineel, voorgerechtje was super, tussengerecht was ook zeer goed. Het hoofdgerecht was vrij eenvoudig, hier hadden we toch wat meer originaliteit verwacht, uiteindelijk is het toch de bedoeling dat je met "dining with the stars" uw restaurant in de aandacht wil brengen en wil laten zien en proeven waar de chef voor staat. Dessertje was "af". De voorgestelde wijnen waren ook over de hele lijn goed, geen toppers maar wel goed. We hebben even de gastvrouw gezien maar die had slechts aandacht voor één specifieke tafel. De chef is ook twee keer in het restaurant geweest maar niet bij ons aan de tafel wat we wel spijtig vonden, temeer omdat het die dag de verjaardag was van mijn vrouw. Een gemiste kans !

Claes Eddy op 02 april 2024
Geverifiëerd

"Overheerlijk "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke gerechten die heel mooi gepresenteerd werden. De bediening was super vriendelijk en vlot. De sommelier deed het ook heel vlot en plezant

Greet Thys op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Dining with the stars"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Echt lekker gegeten, mooie aangepaste wijnen, zeer aangename bediening, kortom het was af.

Francis De Natale op 27 maart 2024
Geverifiëerd

"Tafelen in Vivendum "
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Een aanrader voor iedereen , zowel omgeving als smaak en presentatie van de gerechten.

Vriendinnen , collega ‘s op 27 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Dilsen-Stokkem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Vivendum*

Keuken: Belgisch, Frans

Restaurant Vivendum* is gelegen in Dilsen-Stokkem, in een oude Kapelaanse woning. Op de begane grond situeren zich het restaurant, een private room voor maximum 12 personen met open haard en een semi open keuken.

De keuken is een lichte, verfijnde innovatieve keuken met gebruik van zo veel mogelijk streekproducten. In de zomer heb je een prachtig terras met zicht op de uiterwaarden en Oude Maas.

Op zonnige dagen is het prachtige tuinterras, bekroond als mooiste terras van België, een groene oase van rust.

Laat je tijdens de warmere maanden dan ook eens culinair verwennen met een "diner buiten".

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Dilsen-Stokkem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden