Meteor

Belgisch, Modern | Menu

3-gangen Gault&Millau diner + 2 amuses om te delen € 75,-

Meteor

Belgisch, Modern | Menu

3-gangen Gault&Millau diner + 2 amuses om te delen € 75,-

Menu
3-gangen Gault&Millau diner + 2 amuses om te delen
€ 75,-

Restaurant Meteor is trotse bezitter van 13 Gault&Millau punten en behoort daarmee tot de beste restaurants van België.

Tijdens deze editie van Dining with the Stars serveert Meteor een fantastisch 3-gangen Gault&Millau diner + 2 amuses om te delen aan slechts € 75,-. Proef nu dit gastronomische menu en ervaar een unieke culinaire avond. Het menu bestaat uit 2 amuses om te delen, een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert.

Heeft u speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en eet de sterren van de hemel tijdens Dining with the Stars!

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over Meteor

Plattegrond Alle sterrenrestaurants in Mechelen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Meteor

Keuken: Belgisch, Modern

Restaurant Meteor is gevestigd in Mechelen en is een plek waar u zich als culinaire liefhebber helemaal thuisvoelt. Het interieur van Meteor is licht en huiselijk door de prachtige grote ramen en de nette witte tafelkleden. De keukenbrigade verwent u met ware gastronomische hoogstandjes gemaakt met de beste ingrediënten en veel passie. Bij Meteor is aan alles gedacht tot in de kleinste detail. Van de smaakvolle gerechten tot aan de fijne en professionele bediening. U als gast staat centraal en alles gaat om het verzorgen van een onvergetelijke avond.

RESERVEER RESERVEER
Alle sterrenrestaurants in Mechelen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden